• in Recepten
    Kofte

    Kofte

    Kofte Beschrijving:Kofte, ook wel kofta, is een wijdverbreid vleesgerecht. Varianten worden op de Balkan, in Turkije, Noord-Afrika het Midden-Oosten en in India gegeten Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 60 min Ingrediënten: 1 theelepel rode peper 1 theelepel zwarte peper 2 theelepels zout 1 theelepel bakpoeder 1 ui 500 gram lamsgehakt Bereiding: R...
  • in Recepten

    Lahmacun

    Beschrijving: Turkse pizza maken was nooit zo gemakkelijk geweest. Turkse pizza is een topgerecht uit de Turkse keuken en praktisch het eerste gerecht wat men opnoemt wanneer meer denkt aan Turks eten. Turkse pizza, in het Turks: “Lahmacun”, heeft vooral de afgelopen 10 jaar zeer aan populaireit gewonnen in Nederland, niet voor niets ui...
  • in Recepten
    cacik

    Recept Cacik

    Frisse Cacik. Benodigdheden (4 prsonen) 1 grote of 2 kleine komkommers 1 glas water 500gr Turkse roomyoghurt 1 teen knoflook 2 eetlepels olijfolie 1 theelepel gedroogde mint Zout Schil de komkommers, snij ze over de lengte  in vier delen en maak er volgens kleine blokjes van. Schil de knoflook en hak ze in kleine stukken. (U...
  • in Recepten

    Recept champignons in roomsaus

    Heerlijke gebakken champignons in roomsaus Benodigheden (4personen): 250gr champignons. 2 middelgrote uien. 1 rode paprika. 3 groene pepers. 100ml  koksroom. Peper & zout. 1 eetlepel roomboter Was alle groenten goed. Snijd de champignons in vieren. Schil de uien en snijd ze in grote stukken. Doe het zelfde met de paprika. Snijd de pepers in kle...
TOP